Eböcker Manon Lescaut Gratis

E böcker gratis nedladdning Manon Lescaut






Paperback : 539 pages

ISBN-10 : 5363851671

Customer Review : 3.5

$6.00 FREE



E böcker gratis nedladdning Manon Lescaut




Manon Lescaut on kolmas Giacomo Puccinin säveltämä ooppera, ja se sai ensi-iltansa Teatro Regiossa, Torinossa 1. helmikuuta 1893.. Edgarin jälkeen Puccini halusi löytää aiheen, jolla hän vakiinnuttaisi maineensa oopperasäveltäjänä. Puccinia viehätti kuitenkin vielä kuusi vuotta ennen kuin hän pystyi käyttämään aihetta.

Arvelin, että Manon Lescaut käsittelisi samankaltaisia teemoja kuin Kamelianainen – että siinäkin olisi kenties kurtisaanin ja nuorukaisen (onneton) rakkaustarina. Ehkä odotin myös jotakin kaunista ja herkkää, runollisen romanttista, vähän sellaista kuin Armandin ja Margueriten tarina aina on: Kamelianainen hurmaa minut kerta toisensa jälkeen ja saa pohtimaan rakkauden tunnetta ...

Manon on Sir Kenneth MacMillanin koreografioima baletti vuodelta 1974. Musiikki muodostuu kokonaan Jules Massenet’n eri teoksista tehdyistä lainauksista. Musiikin sovituksesta vastaa Leighton Lucas. Baletti perustuu Abbé Prévostin romaaniin L’Histoire du Chevalier des Grieux et de Manon Lescaut vuodelta 1731. Se sai ensi-iltansa Royal Opera House-oopperatalossa 7. maaliskuuta 1974.

Osta Puccini: Manon Lescaut. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus.

Manon Lescaut - Prevost, abbe - 9512625008 > English. Etusivu - Haku - Kaunokirjallisuus (ulkom.) - Manon Lescaut - Prevost, abbe Manon Lescaut. Tekijä: Prevost, abbe Tuoteryhmä: Kaunokirjallisuus (ulkom.) Hakemasi kappale on myyty.

Abbé Prèvost loi ensimmäiseksi moderniksi intohimoromaaniksi kutsutun teoksen Manon Lescaut (1731). Romaani jatkaa toisaalta Lafayetten aloittamaa ruumiillisen halun ja moraalin välisen taistelun käsittelyä – tällä kertaa aatelismiehen moraali ei kestä intohimoisen erotiikan houkutuksia.

Kristine Opolais ja Jonas Kaufmann*** nähdään kolmatta kertaa yhdessä Manon Lescaut'n pääparina Metropolitan-oopperan uudessa Richard Eyren 1940-luvulle sijoitetussa produktiossa. Vuonna 2014 nähdyt eri produktiot Lontoon Royal Operassa ja Baijerin valtionoopperassa olivat arvostelumenestyksiä.

stará šelaková gramofonová deska , 78 otáček. tyto šelakové gramofonové desky jsou vhodné pro přehrávání na starých mechanických gramofonech nebo lze použít gramofon s otáčkami ...

Uutiset, urheilu, viihde, talous, sää, terveys, ruoka, matkailu, autot ja tyyli – Iltalehti, kaikki tuoreet uutiset yhdestä osoitteesta kellon ympäri!

Kutsumme sinut valssin pyörteisiin Radio Classicin kuuntelijamatkalle 20-27.9.2020. Jokiristeily vie sinut Tonavan varren kauneimpiin ja kiinnostavimpiin kulttuurikohteisiin kuten Wien, Budapest ja Bratislava.